UNIZO netwerkavond Tielt

Geschreven door Rens Daeninckx

20 mei 2022

Radio Meteor te gast op de UNIZO netwerkavond bij buro international te Tielt!

Met meer dan 200 aanwezigen was het gezellig druk op de netwerkavond van Unizo Tielt. Zoals schepen Grietje Goossens zei , dit is duidelijk unizo 2.0 en de passie en de goesting die vanuit het bestuur uitgedragen wordt op de ondernemers is bijzonder aanstekelijk.

Radio Meteor, met Rens en Patrick, mochten ook aanschuiven op deze avond, wij maakten een praatje met de zaakvoerder van Buro International, die bijzonder trots was dat Unizo zijn locatie koos voor deze avond maar vooral dat hij al die ondernemers kon verwelkomen. De man is afkomstig uit Aalst maar al jarenlang ondernemer in Tielt en dat bevalt hem duidelijk, samen met zijn gedreven team staat hij in deze stijlvolle zaak heel graag ondernemers te woord die hij bijstaat met raad en daad tot het inrichten van hun kantoorruimte. We konden zelfs vernemen dat Buro international aan de slag is met ‘internationale’ projecten.

Een zichtbare tevreden voorzitter van Unizo, Mathieu van Veld K architecten, ontving met open armen al de ondernemers en stond hen ook graag te woord, een uitnodiging voor zij die nog geen lid zijn bij Unizo Tielt om dit toch minstens te overwegen.

Radio Meteor maakte enkele fijne gesprekken en kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking met de gedreven ploeg van Unizo Tielt.

Dit kan u ook interesseren…

Een geslaagde zomertour

Een geslaagde zomertour

We hebben er een geslaagde zomertour opzitten met als hoogtepunt de Balloonmeeting in Deinze waar we bezoek kregen van...

Dag van de digitale radio

Dag van de digitale radio

Dag van de digitale radio bij DPG Media op 31/05/22 met bezoek aan studio's Willy, Joe en Qmusic Radio Meteor nam deel...

1000 km Kom op tegen kanker

1000 km Kom op tegen kanker

Radio Meteor was erbij, De 1000 km voor kom op tegen kanker 2022. Aalter was dit jaar, na twee coronajaren te hebben...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE