Een drukke september maand bij Radio Meteor!

Geschreven door Rens Daeninckx

26 augustus 2021

Na een geslaagde zomertour, die we afsluiten op 29 augustus bij Tallore in Roeselare, kijken we bij Radio Meteor uit naar een drukke septembermaand.

Op 2 september zenden we met onze mobiele studio live uit bij de startzone van de 4de rit in de
Benelux Tour met start in Aalter. Vanaf 9u in de ochtend praten we met renners en mensen van de organisatie over de wielerwedstrijd, we praten verder over het parcours en peilen naar de verwachtingen bij de renners. Wanneer de renners vertrokken zijn blijven we de rit op de voet volgen en dit vanuit onze eigen studio aan de Markt van Aalter waar we ook de artiesten die later op de dag optreden hebben uitgenodigd.

Op 4 september is er de tweede aflevering van ons praat- en actualiteitsprogramma Atthestudio, deze aflevering gaat live vanuit onze studio aan de Markt dit van 9 tot 13u.

17 september maken we Live radio in onze studio in het teken van de opening van het Kunstencentrum Art AA in Aalter, opnieuw zorgen we daar ook voor boeiende praatgasten. De dag daarna, zaterdag 18 september is er de tweede aflevering van ons programma atthestudio on tour, dit keer vanuit het Aalterse Bedrijvencentrum aan de Brugstraat 174, uiteraard ook dan opnieuw met het bezoek van praatgasten

Tenslotte zenden we op 22 september live uit op de jaarmarkt in Aalter vanuit onze studio aan de Markt. Vanaf 8 u kan je ons ook daar een bezoekje brengen en nodigen we ook diverse praatgasten uit.

Dit kan u ook interesseren…

Dag van de digitale radio

Dag van de digitale radio

Dag van de digitale radio bij DPG Media op 31/05/22 met bezoek aan studio's Willy, Joe en Qmusic Radio Meteor nam deel...

1000 km Kom op tegen kanker

1000 km Kom op tegen kanker

Radio Meteor was erbij, De 1000 km voor kom op tegen kanker 2022. Aalter was dit jaar, na twee coronajaren te hebben...

UNIZO netwerkavond Tielt

UNIZO netwerkavond Tielt

Radio Meteor te gast op de UNIZO netwerkavond bij buro international te Tielt! Met meer dan 200 aanwezigen was het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE