Radio Meteor Live bij Cobofisk

Geschreven door Rens Daeninckx

22 september 2021

Afgelopen zaterdag was de ploeg van @thestudio on Tour te gast bij het boekhoudkantoor Cobofisk te Aalter.
Het moet gezegd, we werden in stijl ontvangen door de kantoorhouders Lennert en Erik die hun beste beentje voor hadden gezet om hun kantoor te presenteren aan de praatgasten die we hadden uitgenodigd.
Nadat we de heren aan het woord hadden gelaten om onze luisteraar ook de sfeer van deze uitzendingen te laten opsnuiven mochten we een gevarieerde lijst van gasten verwelkomen, er was ondermeer het bezoek van Kurt Loorens, de man is al jaren bekend m zijn meezingers maar heeft nu duidelijk ook de smaak te pakken van echte dansbeats, verrassend maar steengoeie muziek.
Verder was er ook een gesprekje met de brandweerlui van Aalter, in het kader van Aalter Kermis zetten zij hun kazerne-deuren wagenwijd open voor iedereen. Meteen ook een unieke gelegenheid om nieuwe brandweerlui aan te trekken.
We kregen ook het bezoek van Jason Bradley en PJ Corselis, zangers van bij ons, de een kwam zijn nieuwe plaat voorstellen, de andere maakte ook razend benieuwd naar nieuw werk dat er volgend maand zal zijn.
Ook dames op onze gastenlijst, uiteraard, want met de dames van Best Pittig( Markant ) hadden we een “ pittig “ gesprekje over hun jaarprogramma dat…alleen maar toegangelijk is voor dames…(jammer want er staan toch wel echt leuke activiteiten gepland)
Naar Deinze voor de voorstelling van Levensloop, een actie voor het goede doel, meer bepaald de strijd tegen kanker, we hoorden Carlos De Walssche zeggen dat we kunnen fietsen, wandelen, lopen en ja zelfs en hondenwandeling kan, geef toe voor het goede doel kunnen we dit niet missen..

Een geslaagde namiddag en meteen ook de proefuitzending van ons nieuwe concept waarbij we de kans bieden aan bedrijven om de hoofdrol te zijn in een live radio-uitzending, de moeite waard om even contact met ons op te nemen en te luisteren wat wij u kunnen aanbieden.

Dit kan u ook interesseren…

Dag van de digitale radio

Dag van de digitale radio

Dag van de digitale radio bij DPG Media op 31/05/22 met bezoek aan studio's Willy, Joe en Qmusic Radio Meteor nam deel...

1000 km Kom op tegen kanker

1000 km Kom op tegen kanker

Radio Meteor was erbij, De 1000 km voor kom op tegen kanker 2022. Aalter was dit jaar, na twee coronajaren te hebben...

UNIZO netwerkavond Tielt

UNIZO netwerkavond Tielt

Radio Meteor te gast op de UNIZO netwerkavond bij buro international te Tielt! Met meer dan 200 aanwezigen was het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE