Eindejaar bij Radio Meteor

Geschreven door Rens Daeninckx

3 december 2021

Het jaar 2021 loopt stilaan op z’n einde. Het was een bijzonder jaar, ook bij Radio Meteor. Terwijl we in de zomer met onze mobiele studio rondtrokken, moeten we het deze winter met een stuk minder stellen. Door de coronamaatregelen moeten we helaas enkele van onze live uitzendingen op locatie annuleren. Gelukkig hebben wij bij Radio Meteor steeds een mooi alternatief programma.

De maand december is op dit moment opnieuw goed gevuld, echter zenden onze medewerkers enkel uit in onze studio dit met het naleven van de coronamaatregelen. Het aantal bezoekers en praatgasten proberen we op dit moment dan ook zoveel mogelijk te beperken.

Wat brengt de maand december?

We hebben zoals eerder gezegd enkele live programma’s die we organiseren in de studio:

11 december
Op 11 december tussen 10u en 17u spelen Rens en Patrick de beste hits uit de jaren 80 op de radio. We zorgen voor een nostalgische top 80. Grote 80’s fan? Dan moet je zeker luisteren 🙂

18 december
In het In het jaar 2021 werden opnieuw heel wat nieuwe hits uitgebracht. Presentator Lucas brengt voor jullie de top 100 met alleen maar de beste hits van het jaar 2022. Luisteren is de boodschap!

23 december
Eén dag voor Kerstavond kunnen onze luisteraars afstemmen naar de Kerst top 30 op Radio Meteor. Rens en Patrick presenteren de mooiste kerstnummers aller tijden, dit tussen 13u en 17u.

30 december
De voorlaatste dag van dit jaar zijn Rens en Patrick terug van de partij met een eindejaarsuitzending. We blikken terug op het afgelopen jaar en zoeken bij elk verhaal het juiste nummer.

Dit kan u ook interesseren…

Valentijn bij Radio Meteor

Valentijn bij Radio Meteor

Zo warm wordt dinsdag 14 februari bij Radio Meteor. Valentijn! Liefde voor je partner, maar evengoed voor je beste...

Een gevulde programmatie

Een gevulde programmatie

Radio Meteor draait op volle toeren en ook het aantal dj's en presentatoren blijft groeien. De laatste maanden zijn er...

Een geslaagde zomertour

Een geslaagde zomertour

We hebben er een geslaagde zomertour opzitten met als hoogtepunt de Balloonmeeting in Deinze waar we bezoek kregen van...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE