Radio Meteor klaar voor DAB+

Geschreven door Rens Daeninckx

14 februari 2022

Radio Meteor bereikt steeds meer en meer luisteraars. Met onze frequenties in de regio Aalter (Hageland) en regio Tielt (Molenland) halen we nu bijna gemiddeld 30.000 luisteraars. Daar zijn we fier op!

In het eerste kwartaal van 2022 breiden we onze uitzendlocaties nog eens extra uit; tegen eind februari voorzien we op een Proximusmast in Aalter een nieuwe FM antennesite.
Hierdoor zullen we een stuk beter te ontvangen zijn in Oost- en West Vlaanderen via 105.0  Fm.

Daarnaast zenden we vanaf midden maart ook uit op DAB+ in een groot deel van West-Vlaanderen. Dit is een samenwerkingsproject waar 15  lokale radiozenders uit West-Vlaanderen zelf als provider fungeren met antennesites in Brugge, Roeselare en Torhout. Radio Meteor is helemaal klaar voor de toekomst en bereikt zo een groter publiek.

Zoals steeds blijven wij inzetten op een boeiend programmaschema met live programma’s dit zowel in de studio als op locatie. 

Dit kan u ook interesseren…

Valentijn bij Radio Meteor

Valentijn bij Radio Meteor

Zo warm wordt dinsdag 14 februari bij Radio Meteor. Valentijn! Liefde voor je partner, maar evengoed voor je beste...

Een gevulde programmatie

Een gevulde programmatie

Radio Meteor draait op volle toeren en ook het aantal dj's en presentatoren blijft groeien. De laatste maanden zijn er...

Een geslaagde zomertour

Een geslaagde zomertour

We hebben er een geslaagde zomertour opzitten met als hoogtepunt de Balloonmeeting in Deinze waar we bezoek kregen van...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE