Radio Meteor klaar voor DAB+

Geschreven door Rens Daeninckx

14 februari 2022

Radio Meteor bereikt steeds meer en meer luisteraars. Met onze frequenties in de regio Aalter (Hageland) en regio Tielt (Molenland) halen we nu bijna gemiddeld 30.000 luisteraars. Daar zijn we fier op!

In het eerste kwartaal van 2022 breiden we onze uitzendlocaties nog eens extra uit; tegen eind februari voorzien we op een Proximusmast in Aalter een nieuwe FM antennesite.
Hierdoor zullen we een stuk beter te ontvangen zijn in Oost- en West Vlaanderen via 105.0  Fm.

Daarnaast zenden we vanaf midden maart ook uit op DAB+ in een groot deel van West-Vlaanderen. Dit is een samenwerkingsproject waar 15  lokale radiozenders uit West-Vlaanderen zelf als provider fungeren met antennesites in Brugge, Roeselare en Torhout. Radio Meteor is helemaal klaar voor de toekomst en bereikt zo een groter publiek.

Zoals steeds blijven wij inzetten op een boeiend programmaschema met live programma’s dit zowel in de studio als op locatie. 

Dit kan u ook interesseren…

UNIZO netwerkavond Tielt

UNIZO netwerkavond Tielt

Radio Meteor te gast op de UNIZO netwerkavond bij buro international te Tielt! Met meer dan 200 aanwezigen was het...

Radio Meteor op Labadoux

Radio Meteor op Labadoux

Een zonovergoten weekend, een schitterende affiche en alleen maar blije gezichten tijdens de afgelopen editie van het...

Kom op tegen kanker

Kom op tegen kanker

Op zondag 29 mei is Aalter gastgemeente voor de fietsers die meerijden in de 1000 KM samen tegen kanker. Het Aalterse...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE